Σειρά συναντήσεων του μεγαλομέτοχου του Θεσπρωτού Γιώργου Αραμπατζάκη με επιχειρηματίες

Share Button

Σειρά συναντήσεων με τους ανθρώπους που – κατανοώντας την προσπάθεια και το όραμα της ομάδας – δήλωσαν πρόθυμοι να ενισχύσουν την ΠΑΕ Θεσπρωτός- είχε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Αραμπατζάκης.

Ο κ. Αραμπατζάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις με τους κ.κ. Λεωνίδα Ιωάννου, Χαρίση Καγκιούζη και Χρήστο Μπότσαρη.

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και οι τρεις, οι δύο πρώτοι στο εξωτερικό και ο τρίτος στην Ηγουμενίτσα, έδωσαν έμπρακτα το παρόν στο κάλεσμα που απευθύνει ο Θεσπρωτός σε όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τα μέσα που διαθέτουν για να βοηθήσουν στην προσπάθειά του Θεσπρωτού.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Γιώργος Αραμπατζάκης, ειδικά για τους απόδημους – όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος – ο Θεσπρωτός, μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα σημείο επαφής, να γίνει ένας ισχυρός συνδετικός κρίκος, με τη γενέτειρα.

Ο κ. Αραμπατζάκης, αλλά και τα νέα μέλη της ΠΑΕ Θεσπρωτός, συμφώνησαν ότι είναι κοινός ο αγώνας για το Θεσπρωτό ώστε να αποδείξει ότι μια ομάδα από μια μικρή επαρχιακή πόλη μπορεί και αξίζει να γίνει μεγάλη. Πρώτιστα σε ήθος, κουλτούρα και συνέπεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *