Σεμινάριο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Share Button

Στο πλαίσιo της συνεργασίας του Δημοσίου ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ΕΚΑΒ στις 9/12/2019 στις εγκαταστάσεις του Δ.ΙΕΚ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, κ.κ. Τάσση Παναγιώτη, Κατσιμάνη Ευάγγελο και Παπαδόπουλο Παναγιώτη.
Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά σε δύο τμήματα καταρτιζόμενων: τα τμήματα «Τεχνικός Μελισσοκομίας», με αφορμή το μάθημα “Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας” και «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» λόγω της φύσης του επαγγέλματος.
Οι καταρτιζόμενοι, καθώς και οι εκπαιδευτές των τμημάτων παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ομιλίες ενώ στο τέλος πραγματοποίησαν εξάσκηση στο αντικείμενο της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).
Στόχος είναι σταδιακά να εκπαιδευτούν όλοι οι καταρτιζόμενοι στο αντικείμενο των πρώτων βοηθειών καθώς αποτελεί εφόδιο για όλους τους πολίτες.
Το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ευχαριστεί το ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενούς του και τους συγχαίρει για την κοινωνική αυτή δράση, προσβλέπει δε, σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *