Σεμινάριο για την νεανική επιχειρηματικότητα στην Ηγουμενίτσα

Share Button

P1011277Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την νεανική επιχειρηματικότητα διοργάνωσε το ΟΡΑΜΑ Θεσπρωτίας σήμερα στην Ηγουμενίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Ολλανδό σύμβουλο επιχειρηματικότητας κ. Ritske Merkus.

Εν τω μεταξύ, στην Ηγουμενίτσα κλείνει ο διετής κύκλος ενός σημαντικού εκπαιδευτικού Προγράμματος Life Long Learning – GRUNDTVIG με τίτλο : Start-Art of the Start και συμμετοχή ειδικών από Αγγλία, Τσεχία , Ολλανδία , Ισπανία και από τον Ελληνικό Οργανισμό ΟΡΑΜΑ Θεσπρωτίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Δευτέρα 22 Ιουνίου Δραστηριότητες του κλεισίματος, με οριστική διαμόρφωση του παραχθέντος Εκπαιδευτικού Υλικού και των Εργαλείων ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Την ίδια μέρα θα γίνει η Συνολική αξιολόγηση και ο Σχεδιασμός νέων συνεργασιών στο Πλαίσιο των νέων Ευρωπαϊκών προκηρύξεων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Την Τρίτη 23/06 θα γίνει ενημέρωση για τα Κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα της Θεσπρωτίας και ξενάγηση στους βασικότερους Πολιτισμικούς και περιβαλλοντικούς χώρους της περιοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *