Σωτήρης Γιάκης: Κάλεσμα στους νέους

Share Button

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Δήμου Ηγουμενίτσας,

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου για την υποψηφιότητά μου για Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας.
Όπως γνωρίζετε, η νεολαία αποτελεί τον πολύτιμο θησαυρό μας, την ενέργεια και τη δύναμη που θα διαμορφώσει το μέλλον της Ηγουμενίτσας.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η φωνή της νεολαίας πρέπει να ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ. Οι ιδέες σας, οι ανησυχίες σας και οι φιλοδοξίες σας είναι ζωτικής σημασίας για το πώς θα προχωρήσουμε ως κοινότητα. Επιθυμώ να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε νέος και κάθε νέα θα αισθάνεται ότι έχει τον χώρο και την ευκαιρία να συμβάλει στο μέλλον της πόλης μας.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να βρούμε και να υλοποιήσουμε καινοτόμες λύσεις. Θέλω να ακούσω τις ιδέες σας για την ανάπτυξη της πόλης μας, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την αθλητική δραστηριότητα και πολλά άλλα.

Σας καλώ, λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε μαζί ένα μέλλον που θα αντανακλά τις φιλοδοξίες μας και τις αξίες μας. Με την υποστήριξη σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα είναι ευνοϊκή για όλους και όλες.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τη στήριξή σας. Ας κάνουμε αυτήν την πόλη πιο δυνατή, πιο προοδευτική και πιο φιλόξενη για όλους μας.

Αρχή φόρμας

*Ο κ.Σωτήρης Γιάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *