Στα….κάγκελα οι κτηνοτρόφοι για πληρωμές της εξισωτικής του 2014

Share Button

agrotesΤη διαμαρτυρία της για «τον νέο εμπαιγμό των κτηνοτρόφων» στην πληρωμή της εξισωτικής του 2014, τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, που καλεί τους κτηνοτρόφους σε πανελλαδική κινητοποίηση τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα κατά τόπους τοπικά καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Συγκεκριμένα η επιστολή της ΠΕΚ αναφέρει τα εξής:
«Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τη νέα κακή πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης και τον νέο εμπαιγμό των κτηνοτρόφων, παραμονές των εκλογών αυτή τη φορά. Οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις για την πληρωμή του 2014 τέλος του χρόνου αποδείχτηκαν ψευδείς και οι κτηνοτρόφοι εισέπραξαν μια νέα κοροϊδία. Γιατί άραγε; Πολιτική ανικανότητα, διοικητική ανεπάρκεια και υποκρισία η αιτία. Ως πότε όμως; Οι εκλογές πλησιάζουν και οι κτηνοτρόφοι θα τους τιμωρήσουν όχι με τις γκλίτσες τους αυτή τη φορά αλλά με την ψήφο τους.
Μέχρι τότε όμως τους καλούμε σε πανελλαδική κινητοποίηση τη Δευτέρα (12/1/2015) και ώρα 12 το μεσημέρι στα κατά τόπους τοπικά καταστήματα του Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ απαιτώντας την άμεση πληρωμή όχι μόνο της εξισωτικής του 2014 αλλά και του 2013. Διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε και δεν χαρίζουμε ούτε χαριζόμαστε σε κανέναν και για τίποτα.
Η διαμαρτυρία μας αυτή αποτελεί καταγραφή του δικαιώματος πληρωμής μας και περιμένουμε ότι θα δεσμεύσει και όσους κληθούν να μας κυβερνήσουν και μετά τις εκλογές. Οι κτηνοτρόφοι αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και η κτηνοτροφία πρέπει να ενισχυθεί εάν δεν θέλουμε να γνωρίσουμε στο μέλλον καταστάσεις πείνας και μαζικής εξαθλίωσης».

 

Πηγή φωτογραφίας: agrotypos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *