Στα σκαριά υποψηφιότητα του οδοντίατρου Σωτήρη Γιάκη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Share Button

Πρόσωπα που θα σηματοδοτούν τον κεντρώο προσανατολισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλα που θα φέρουν «συμβολισμούς», μαζί με εκείνα από τη γαλάζια βάση, βρίσκονται στο ραντάρ της ΝΔ, η οποία σβήνει και γράφει ονόματα, έχοντας το προσχέδιο των ψηφοδελτίων σε «προχωρημένο στάδιο», όπως λένε αρμόδιες πηγές.

Ταυτόχρονα στο γαλάζιο στρατόπεδο οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να εκτιμήσουν καραμπόλες, συμμαχίες και εξελίξεις, διαβάζοντας εικόνες και γεγονότα (και) υπό το πρίσμα των ψηφοδελτίων.

Στο Νομό Θεσπρωτίας, σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα.

Από εκεί και πέρα έντονη είναι η φημολογία για κάθοδο στις κάλπες του Σωτήρη Γιάκη.

Ο διακεκριμένος οδοντίατρος (χειρουργός εμφυτευματολόγος) δουλεύει αθόρυβα το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρώντας ανοίγματα στην κοινωνία και βολιδοσκοπώντας προθέσεις.

Ο ίδιος μπορεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του και να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τις φήμες, ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό ότι σκέφτεται σοβαρά την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Βασικές στοχεύσεις του Μαξίμου και της Πειραιώς όσον αφορά την εξεύρεση των νέων υποψηφιοτήτων, που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη με τις «παλαιότερες καραβάνες», είναι η ισχυρή εκπροσώπηση σε κάθε τοπική κοινωνία από πρόσωπα με ισχυρό στίγμα σε αυτήν και, φυσικά, η ενίσχυση του στοιχείου της ανανέωσης, αλλά και της διεύρυνσης, μια και είναι πλέον πανθομολογούμενο ότι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα κριθεί στον χώρο του Κέντρου.

Ως εκ τούτου ο κ.Γιάκης θεωρείται μία επιθυμητή και αξιόλογη υποψηφιότητα καθώς συγκεντρώνει τις περισσότερες από τις προδιαγραφές που αναζητούν στους υποψηφίους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *