Στηρίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Γιόγιακας

Share Button

GIOGIAKAS VOULIΚίνημα στήριξης προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εκδηλώνεται από χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς 57 από τους 76 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράφουν κείμενο με το οποίο τάσσονται υπέρ της παραμονής του Β. Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου της ΝΔ. Στην λίστα αυτή συγκαταλέγεται και ο Θεσπρωτός βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας.

Το κείμενο, με πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Β’ Πειραιώς Γιάννη Τραγάκη, υποστηρίζει πως «για το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι να επανέλθει η χώρα στην ομαλότητα και στην κανονικότητα η Νέα Δημοκρατία πρέπει να παραμείνει σταθερή και απερίσπαστη για να επιτελέσει αποτελεσματικά τη θεσμική και πολιτική αποστολή της», και για τους λόγους αυτούς «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρέπει να έχει ισχυρή πολιτική εξουσιοδότηση και δημοκρατική νομιμοποίηση για να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις και να εκπροσωπεί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ιδιαίτερα όταν ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει αποφασίσει να εισηγηθεί στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, που συνεδριάζει την Παρασκευή, να διεξαχθεί η εκλογή του νέου προέδρου στις 30 Αυγούστου από τη βάση του κόμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *