Στις 11 η ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020 από την ΠΑΣΕΓΕΣ

Share Button

nea-kapHμερίδα με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας» διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ, με τη συνδρομή του ΑΣ Θεσπρωτίας – Ένωση Αγροτών, στην Ηγουμενίτσα, στο ξενοδοχείο Agelika Pallas, σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 11:00.

Η ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) – Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της νέας Προγραμματικής Περιόδου.
Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτική; αυτής στη χώρα μας και η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.
Στην ημερίδα αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού χώρου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α,
Σας παρακαλούμε, για την καλύτερη διοργάνωση της ημερίδας αυτής, να μας επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν.

Πρόγραμμα Ημερίδας:

ΠΑΣΕΓΕΣ STARTCAP

11:00 -11:15 Προσέλευση – ενγραφέτ; συμμετεχόντων
11:15 -11:25 Χαιρετισμός – Εναρκτήρια Ομιλία του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣκ. Τζανέτου Καραμίχα
11:25 -12:00 Χαιρετισμοί επισήμων
12:00 – 13:00 Η εΦαρμογή της ΚΑΠ – . Γιάννης Κολυβάς, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ
13:00 – 13:40 Προτεραιότητες πολιτικής για την Αγροτική Ανάπτυξη – κ. Μιχάλης Σμύρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ
13:40 – 14:20 Η ενίσχυση της κτηνοτροΦίας στη νέα ΚΑΠ – κ. Παναγιώτης Πεβερέτος, Πρόεδρος ΣΕΚ& μέλος Δ.Σ.ΠΑΣΕΓΕΣ
14:20 – 15:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *