Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Σελεύκεια

Share Button

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σελεύκειας ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην σημερινή μας γιορτή!!
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και των μαθητών του Λαογραφικού ομίλου Δημοτικού σχολείου Νέας Σελεύκειας καθώς έπαιξαν με τα μουσικά τους όργανα και έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Μικράς Ασίας!!
Τα κάλαντα, η ζέστη σοκολάτα,τα μπαλόνια, τα στολίδια, η μουσική και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργούν ένα γιορτινό σκηνικό όπου τα παιδιά το απολαμβάνουν με κάθε τρόπο!!Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως γιορτή των παιδιών!!!


Η τοπική Κοινότητα,ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Σελεύκειας και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση μας καθώς και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξη τους.
➡️Έφη Θεοδώρου Hand made by Felice
➡️ Ειρήνη Ντορκου Ανθοστολισμοι Γάμου /Βάπτισης
➡️Το ΚΔΑΠ ΚΥΨΈΛΗ
➡️Ιωάννης Τακλάκογλου Εξοπλισμοί καταστημάτων
Παντελής Καρακουλακ Παραδοσιακή Ταβέρνα.
Θερμές ευχαριστίες προς τους Διευθυντές του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας και Δημοτικού σχολείου Νέας Σελεύκειας για την παρουσία των μαθητών στην εκδήλωση μας !!
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *