Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσπρωτίας

Share Button

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσπρωτίας συγχαίρει την ΟΠΚΕ Ηπείρου για την σύλληψη δυο διαρρηκτών στην Ζάκυνθο.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν σχολάσει από νυχτερινή υπηρεσία και επέστρεψαν για κατάκλιση στα δωμάτια (31/07-06.00) όπου διαμένουν, στο Αργάσι Ζακύνθου. Κατά την είσοδό τους στο οικιστικό συγκρότημα, διέκριναν την παρουσία δυο ατόμων στο μπαλκόνι δωματίου, με τούς δράστες να έχουν ανέβει με μεταλλική σκάλα.

Στην παρουσία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Ηπείρου, τα δύο άτομα υπερπήδησαν το διάζωμα του μπαλκονιού με σκοπό να διαφύγουν της σύλληψης. Με άμεση ανταπόκριση και επαγγελματισμό οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ακινητοποίηση και τη δέσμευσή τους.
Όλα αυτά προστίθενται σε μια σειρά επιτυχιών των υπηρετούντων στις Ο.Π.Κ.Ε. που αναγκάστηκαν μέσα σε δύο μέρες να διαταράξουν τον οικογενειακό προγραμματισμό τους και να μεταβούν για ενίσχυση στο νησί της Ζακύνθου κάτι που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον επαγγελματισμό και το φιλότιμο των υπηρετούντων σε αυτήν.
Το Σωματείο υπερήφανο, όπως και το σύνολο των συναδέλφων, για τον επαγγελματισμό,τη
συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των υπηρετούντων σε αυτές δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι τους και να τους στηρίζει με κάθε τρόπο.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *