Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων ν.Θεσπρωτίας

Share Button

Ως Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Θεσπρωτίας  εκφράζουμε για ακόμα μία φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και τον αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών «Lussy», οι οποίοι προέβησαν στη σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 30-05-2024 στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας δουλεύοντας μεθοδικά και αξιοποιώντας πληροφορίες ενήργησαν στοχευμένο αστυνομικό έλεγχο σε ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη ποσότητα κοκαΐνης ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Lussy», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διακόσια ενενήντα έξι (296) γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης και διάφορα σύνεργα.    Το προσδοκώμενο όφελος  της κατασχεθείσας ποσότητας  εκτιμάται στο ποσό των τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) ευρώ.

Η εν λόγω επιτυχία είναι αποτέλεσμα της αδιάκοπης προσπάθειας του καταβάλει το προσωπικό για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, δουλεύοντας με μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΝΑΚΟΣ Βασίλειος

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ Ηλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *