Συγχαρητήρια του Αντώνη Μπέζα για το Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας

Share Button

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων του 2ου Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας,  ο υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας συγχαίρει τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας “ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ”, σημειώνοντας:

«Σε κείμενό μου που δημοσιεύτηκε πέρυσι για το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας στα Γίτανα, είχα διατυπώσει τη σκέψη ότι μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα ενός σύγχρονου διεθνούς Φεστιβάλ χορωδιακής μουσικής με παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες μπορούν να λάβουν χώρα και σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους ή και στο Κάστρο της Ηγουμενίτσας.

Η πραγματοποίηση του φετινού 2ου Φεστιβάλ κατά κάποιο τρόπο με δικαιώνει, καθώς αυτό αρχίζει πλέον να γίνεται θεσμός και η δεύτερη ημέρα του πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικό χώρο, στην αρχαία Ελέα.

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας “ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ”, γιατί αποδεικνύει ότι αποτελεί για τον τόπο μας μια “πολιτιστική πρωτοπορία” και οι δράσεις του επεκτείνονται και συνεχώς εμπλουτίζονται.

Με τον τρόπο αυτό η δραστηριότητα του μας εμπνέει και μας καθοδηγεί, αξιοποιώντας την προσφορά των εθελοντών και προωθώντας τη συνεργασία και την αλληλεγγύη».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *