Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου στο Γυμνάσιο Γαρδικίου

Share Button

gardiki1Στο πλαίσιο του έργου: «Ακαδημία Πλάτωνος – Ανάπτυξης της γνώσης και καινοτόμων ιδεών» το ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού βράβευσε τα 10 καλύτερα σχολεία στον “Ελληνικό κόσμο” σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
Μεταξύ αυτών το Γυμνάσιο Γαρδικίου, του οποίου οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολικού έτους 2014-2015 υλοποίησαν πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα “Μνήμες μαρτυρικές φωνές ζωντανές της ιστορίας μας”.
Με την εργασία των μαθητών μας αναδείχθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο η πιο σημαντική ίσως πτυχή της τοπικής μας ιστορίας, η εκτέλεση των 49 Προκρίτων της Παραμυθιάς, καθώς η εργασία των μαθητών είναι δημοσιευμένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
Για τη δημοτική αρχή αποτελεί για πολλούς λόγους μεγάλη τιμή αυτή η διάκριση. Οι βασικότεροι είναι το ότι έτσι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά μας να εντρυφήσουν στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και από την άλλη προβάλλεται με τον πλέον καλύτερο τρόπο η περιοχή και η ιστορία της.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς:
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:
Μαρέτα Αικατερίνη
Μάγκα Ελένη
ΜΑΘΗΤΕΣ: Αθανασίου Απόστολος, Αθανασίου Σπυρίδων, Αλ Τζαμάλ Χαντίζα, Βλάχου Μαρία, Γκέκα Αναστασία, Δημητρίου Θεόδωρος, Διαμάντη Δανάη, Διαμάντη Παρασκευή, Ζαχαριάς Κωνσταντίνος, Ζγκάνα Γκρισέλντα, Ιωάννου Οδυσσέας, Κωσταρά Χριστίνα, Λιάμης Βασίλειος Χρυσοβαλάντης, Μπόλωση Γεωργία, Ντόστας Βασίλειος, Σιάσσης Ευάγγελος, Σιώζης Αντώνιος Βλάσιος, Τερζής Νικόλαος ,Τσέπα Αριστοτέλης, Τσίρης Χρήστος, Τσιρώνη Έλενα, Τσουμάνης Χαρίλαος, Φιλίππου Λαμπρινή, Φύσσας Γεώργιος
Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση

gardiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *