Συλλέκτης μεταλλίων ο ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Πάτρα (+εικόνες)

Share Button
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Πάτρα συμμετείχε ο ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας με μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε πολλά μετάλλια .
Συγκεκριμένα στα 200 μέτρα με εμπόδια την 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νικολέτα Παππά, την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα με εμπόδια ο Λεωνίδας Κουσοβίστας.
Επίσης την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο η Ευαγγελία Γκανάρα στο μήκος, την τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Αγοριών (Τσαλούκας, Ράπτης, Γώγος, Βλάχος ) και η ομάδα 3Χ1200 αποτελούμενη από (Τσακίρης, Μεσσίνη, Σκαρμούτσος).
Ακόμα την 4η θέση κατέκτησε η Ευαγγελία Γκανάρα στο τετραπλούν , ο Τίμος Ράπτης στα 200 μέτρα με εμπόδια , η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 ( Γώγος, Δόκου, Παππά, Βλάχος), την πέμπτη θέση η Ναταλία Τσακίρη στα 2000 στιπλ και την έκτη θέση η ομάδα σκυταλοδρομίας 3Χ1200 (Αναστασίου, Κολέμπα, Κατσιμάνη).
Αξιόλογες επιδόσεις από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα συνθέτοντας έτσι την πολύ καλή παρουσία του συλλόγου μας .
Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε για τα επόμενα πρωταθλήματα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *