Συλλήψεις στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Share Button

plasta eggrafaΔύο (02) παράνομοι μετανάστες, ηλικίας 49 και 21 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν,βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έδωσε στον 21χρονο ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

-Ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε όχημα τύπου VAN, εντοπίστηκε κρυμμένος στα αξόνια αυτού, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

-Ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

-Ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *