Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του Π.Α.ΜΕ. Νομού Θεσπρωτίας για τον θάνατο της Ελένης Παπαχρήστου

Share Button

pameΗ Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον ξαφνικό θάνατο της συναγωνίστριας Ελένης Παπαχρήστου (Γαλανοπούλου).
Η συντρόφισσα Ελένη υπήρξε μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. καθώς και της Επιτροπής Λαϊκής Αλληλεγγύης Ηγουμενίτσας. Συμμετείχε σε όλους τους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της και θα τη θυμόμαστε πάντα.
Το ΠΑΜΕ λόγο του ξαφνικού θανάτου της συντρόφισσας, ακυρώνει για φέτος τη διεξαγωγή της λαϊκό-δημοτικής βραδιάς που είχε προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτέμβρη στα πλαίσια των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.
Η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. Νομού Θεσπρωτίας και η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ηγουμενίτσας καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες, στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε να παραδειγματιστούν από τη στάση ζωής και τη δράση της συναγωνίστριας Ελένης, να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, στους συλλόγους τους και στην Επιτροπή Αλληλεγγύης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ και του βαρβάρου καπιταλιστικού συστήματος που γεννά τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.