Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας σε σύσκεψη φορέων με συμμετοχή των Υπουργού Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού

Share Button

Σε σύσκεψη φορέων στην Πρέβεζα, με συμμετοχή της Υπουργού Πολιτισμού κας Στυλιανής Μενδώνη και των Υφυπουργών Αθλητισμού κ. Ελευθερίου Αυγενάκη και Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, συμμετείχε χτες, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ελευθέριο Κώστα.

Κατά την σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου, αναπτύχθηκαν θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, που αφορούν στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο πλαίσιο τοποθετήσεων των φορέων επί των θεμάτων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ελεύθεριος Κώστας, παίρνοντας τον λόγο μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Στον Δήμο Ηγουμενίτσας, με γνώμονα την ευνοϊκή γεωμορφολογία, την ιδιαίτερη πολιτιστική και φυσική μας κληρονομιά, έχουμε δώσει εξαρχής προτεραιότητα στην αειφορικότητα του τουριστικού μας προϊόντος, προωθώντας την ανάπτυξη των εναλλακτικών προϊόντων μας.

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι ο τουρισμός δεν είναι και δεν πρέπει να είναι υπόθεση ενός. Εμείς διαθέτουμε το όραμα και τις προϋποθέσεις για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, όπως του αξίζει. Από την πολιτεία ζητάμε να μας υποστηρίξει με χρηματοδοτικά εργαλεία για να μπορέσουμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *