Συμμετοχή της Περ.Ηπείρου και των Επιμελητηρίων στην έκθεση “Foodex Saudi” στη Σαουδική Αραβία

Share Button

jeddaΠετυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, στην έκθεση “Foodex Saudi” που πραγματοποιήθηκε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από 17 έως 20 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια από την Ήπειρο για την “είσοδο” επιχειρήσεων στην Αραβική αγορά και για το λόγο αυτό επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκσν οι εξής επιχειρήσεις:
ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. (Βιολογικά φρούτα και λαχανικά), Μονολίθι (ζυμαρικά), Αγροτικός Συνεταιρισμών Ακτινιδίων Άρτας, Ελιές “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Άρτας, ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε. Τυροκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων “Γκίκας” Θεσπρωτίας, Αρωματικά φυτά και βότανα “Κομίνης” Θεσπρωτίας, Ελαιόλαδο Unique Άρτας, ΜΠΑΦΑΣ Α.Ε.Τ Τυροκομικά, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., KROP φρούτα, “Σιαπλαούρας” αρνιά.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης , εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών τροφίμων στην Τζέντα, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ πραγματοποιήθηκαν και B2B συναντήσεις, όπου παρουσιάστηκαν τα τοπικά μας προϊόντα, για τα οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους Αραβες επιχειρηματίες. Μεταξύ άλλων,το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε και ο Περιφερειάρχης της Τζέντα.

 

jedda1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *