Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου στα Τίρανα

Share Button

PERIFEREIAH Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου στα Τίρανα το χρονικό διάστημα 5-6/2/2016 στο χώρο του ξενοδοχείου Tirana International Hotel.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

1. Προώθηση αγροτικών προϊόντων 5/2/2016

Η Περιφέρεια θα εξασφαλίσει την παρουσία δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, για την κάλυψη της εκδήλωσης, την παρουσία δικτύων εμπόρων και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε παραγωγούς της Ηπείρου και εμπόρους της Αλβανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα.

2. Προώθηση του τουρισμού 6/2/2016

Η Περιφέρεια θα διοργανώσει εκδήλωση παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, εξασφαλίζοντας την παρουσία δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, για την κάλυψή της, την παρουσία τουριστικών πρακτόρων της Αλβανίας και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε επαγγελματίες τουρισμού της Ηπείρου και της Αλβανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα σε μπουφέ.

Οι επαγγελματίες, οι Δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 22-1-2016, ως εξής:

1. Οι ενδιαφερόμενοι για τα παραδοσιακά προϊόντα και τη γαστρονομία θα δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Σοφία Φούκη (τηλ. 2651087111, e-mail: [email protected])

2. Οι ενδιαφερόμενοι για τον τουρισμό θα δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Βασιλική Μπάρκα (τηλ. 2651087141, e-mail: [email protected]).

Τα Επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου

Αλέξανδρος Καχριμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *