Συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων της Ηπείρου για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων-“Ανεπιθύμητοι οι Ηπειρώτες βουλευτές που ψήφισαν τα νέα μέτρα”

Share Button

trakterΣυνάντηση αγροτών και κτηνοτροφών από όλη την Ήπειρο, με θέμα τον συντονισμό του αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που έρχονται με το τρίτο μνημόνιο για τον αγροτικό κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Άρτα και συγκεκριμένα στην περιοχή γέφυρα Καλογήρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το νέο φορολογικό, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και η αύξηση της διάρκειας της ζωής του φρέσκου γάλακτος.
Το βασικό συμπέρασμα που βγήκε μετά από έντονο αλλά και εποικοδομητικό διάλογο ήταν ότι η ελληνική αγροτική παραγωγή μπορεί να καλύψει άνετα της διατροφικές ανάγκες όλης της χώρας χωρίς να χρειάζονται οι εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας αγροτικών προϊόντων. Επίσης οι συγκεντρωμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι διεμήνυσαν προς όλους τους τόνους ότι οι βουλευτές οι οποίοι υπερψήφισαν τα μέτρα του τρίτου μνημονίου είναι ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο.
Τέλος, έγινε σύσταση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και αποφασίστηκε να έρθουν σε συνεννόηση με αγρότες όλης της Ελλάδας για την οργάνωση των επόμενων δράσεων και την συνέχιση του αγώνα κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση και οι θεσμοί.

ΠΗΓΗ: www.agrotes.eu

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.