Συνάντηση του αντιπροέδρου του Συλλόγου Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ με τους Στρατηγούς της Πυροσβεστικής

Share Button

Με τους Στρατηγούς της Πυροσβεστικής συναντήθηκε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ Λάζαρος Παπαϊωάννου.

Η ανάρτηση του Παπαϊωάννου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Την Τετάρτη είχα την τιμή και την χαρά να συναντηθώ στην Ηγουμενίτσα με ανώτατα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκα με τον Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράστηγο Φαλάρα Ευάγγελο, τον Συντονιστή επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγο Μπόκα Χριστόφορο, τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αρχιπύραρχο Τσιώπο Κωνσταντίνο, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας Πανταζή Ευάγγελο και τον Προϊστάμενο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας Αρχιπυροσβέστη Λιούτση Διογένη.
Ευχαρίστησαν τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ για την μεγάλη στήριξή του στην Πυροσβεστική και τις πολλές δωρεές στην Ήπειρο, στα Ιόνια Νησιά και στην Κομοτηνή.
Ο Σύλλογος δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις δωρεές με κοινωνικό χαρακτήρα και με αποκλειστικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων έχουν ανάγκη.
Τέλος, έλαβα την διαβεβαίωση πως το Πυροσβεστικό Όχημα που παραδόθηκε πρόσφατα στους εθελοντές Πυροσβεστικής Σαγιάδας θα αποκτήσει σύντομα πινακίδες για να τεθεί στην κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *