Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας νομού Θεσπρωτίας με τον διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών

Share Button

Συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών, κ. Τσουρά Χρήστο, την Διευθύντρια κα Κοντού Πετρούλα και τους νευρολόγους Μπούτσουρα Κων/νο και Τσέλιου Δώρα, είχαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας νομού Θεσπρωτίας, με σκοπό την έναρξη της λειτουργίας Αίθουσας ασθενών Πολλαλής Σκλήρυνσης κατά Πλάκας για την χορήγηση ενδοφλέβιας αγωγής κορτιζόνης, Ocrevus ή tysabri.
Τους ασθενείς κατά την διάρκεια της αγωγής τους θα τους παρακολουθούν οι νευρολόγοι του νοσοκομείου και δύο νοσοκόμες οι οποίες έχουν εκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Τους αναφέραμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι και ανασφάλιστοι ασθενείς του συλλόγου με την πρόσβαση στην εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας. Ο κ. Τσουράς πρότεινε σαν λύση οι συγκεκριμένοι ασθενείς να ενημερώνουν τους νευρολόγους ώστε μέσω αυτών να γίνεται η εξέταση στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *