Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου

Share Button

IMG_20150513_123350Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κα. Αγγελική Φωτίου, την Δήμαρχο Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπότση – Μπραΐμη, την Αντιδήμαρχο Φιλιατών κα. Ουρανία Παππά – Μάλλιου, τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας, αρμόδιος για θέματα Παιδείας κ. Ηλίας Λώλης καθώς και με την Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας κα. Χριστίνα Τζέλλου.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την νέα Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Τέθηκαν οι προβληματισμοί για το φλέγον θέμα της εκπαίδευσης για το οποίο όλοι συμφώνησαν ότι αποτελεί πεδίο στο οποίο όλοι θα πρέπει να βρούνε κοινό βηματισμό.

Επίσης τέθηκε το ζήτημα της αξιοποίησης κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ καθώς και του Πράσινου Ταμείου για την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού των σχολικών μονάδων με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαιδευτικής Διαδικασίας καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

IMG_20150513_123406

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *