Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Άλκη Λάμπρου με το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας

Share Button

Συνάντηση εργασίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη για τις Ιχθυοκαλλιέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου και του Προεδρείου του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα εποικοδομητικό και φιλικό, με τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Στην ουσιαστική συζήτηση – ενημέρωση, οι ιχθυοκαλλιεργητές παράθεσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος γενικά και ειδικά σε τοπικό επίπεδο.

Δήλωσα στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι θα προωθήσω άμεσα τα θέματα υποδομών που ετέθησαν, στην Περιφέρεια και τον προγραμματισμό και στα πλαίσια συνεχούς συνεργασίας με όλους τους υπολοίπους φορείς στην Ήπειρο, τα υπόλοιπα ζητήματα.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ηπείρου θεωρεί ότι ο κλάδος της Ιχθυοκαλλιέργειας και των υδατοκαλλιεργειών εν γένει είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική και εθνική οικονομία και γι’ αυτό αρμόζει κάθε υποστήριξη για επίλυση προβλημάτων, δημιουργία αναγκαίων υποδομών, προγραμματική υποστήριξη και παραγωγική προοπτική .

Ο αγώνας για ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας είναι κοινός και θα τον δώσουμε από κοινού Περιφέρεια και Παραγωγικού Φορείς.

 

 

Αλκιβιάδης Λάμπρου

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης

Περιφέρειας Ηπείρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *