Συνάντηση εργασίας του Παναγιώτη Νταή με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Share Button

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, για την ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την πραγματοποίηση ανοικτής συνάντησης εργασίας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η συνάντηση έγινε την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Με πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού των απόψεων, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου, άμεσα ή και έμμεσα: κυκλοφοριακό, χερσαία ζώνη, καθαριότητα, ανάπλαση κέντρου και παραλιακής ζώνης Ηγουμενίτσας, ολοκλήρωση χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, κανονισμοί λειτουργίας καταστημάτων, ανάπτυξη τουρισμού κρουαζιέρας, συνεργασία με τον ΟΛΗΓ, Μαρίνα Ηγουμενίτσας, προβολή πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς, περιφερειακός δρόμος και σύνδεση Εγνατίας με Ελληνοαλβανικά σύνορα, επέκταση ωραρίου λειτουργίας Τελωνείου Μαυροματίου, αναβάθμιση πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων.
Διατυπώθηκαν πολλές και σοβαρές προτάσεις. Στα περισσότερα θέματα διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, ενώ σε μερικά υπήρχαν διαφορετικές προσεγγίσεις.

Το σημαντικό είναι ότι συζητάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις και επιχειρήματα. Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» ακούει και καταγράφει τις προτάσεις, τις οποίες συνθέτει σε ένα ρεαλιστικό και συνεκτικό πρόγραμμα για την ολιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *