Συνάντηση Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με την Προξενική Αρχή της Αλβανίας στα Ιωάννινα

Share Button

DSC04076Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρου Πάσχου με τον κο Γιάννη Γιάννη, Γενικό Πρόξενο της Αλβανικής Δημοκρατίας στα Ιωάννινα, και τον κο Ανδρέα Κάσο Πρόξενο – Πρώτο Γραμματέας της Αλβανικής Προξενικής Αρχής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Μαρτίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία των φορέων (κάτι που έγινε για πρώτη φόρα σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της Αλβανικής Προξενικής Αρχής στα Ιωάννινα, και επισημάνθηκε από τον κο Πάσχο), η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών σε θέματα επιχειρηματικότητας, αναφορά σε κοινές δράσεις που έχει υλοποιήσει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με φορείς της γείτονα χώρας, και διερεύνηση περαιτέρω ενεργειών και δράσεων για την σύσφιξη των επιχειρηματικών δεσμών και την αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών εκατέρωθεν των συνόρων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή και ειλικρινή ατμόσφαιρα, και ο Γεν. Πρόξενος δήλωσε την διάθεσή του σε όποιο αίτημα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας υποβληθεί στην υπηρεσία του για την επίτευξη του κοινού στόχου της ανάπτυξης και ευημερίας του επιχειρηματικού κλάδου των όμορων περιοχών.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρέδωσε στον Γενικό Πρόξενο τιμητική πλακέτα με το οικόσημο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

DSC04074

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *