Συνάντηση Σαμαρά με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Λεωνίδα Παππά

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τον νέο πρόεδρο της Ομόνοιας, Λεωνίδα Παππά αλλά και το απερχόμενο Βασίλη Μπολάνο, συναντήθηκε χθες, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της Ηγουμενίτσας, ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Παππάς, μίλησε με θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας συγκινημένος που συναντιέται μαζί του.

«Ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός για πολλούς ήταν ένα κομμάτι ξεχασμένο και χαίρομαι πάρα πολύ που στην Ηγουμενίτσα βρήκαμε αυτή τη ζεστασιά, ότι είμαστε μέρος του Οικουμενικού ελληνισμού και εμείς. Και το χρωστάμε και στον Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Παπάς για να συμπληρώσει: «Κάποιοι κάποτε, όταν μιλούσαν για Βόρειο Ήπειρο θεωρούσαν φασιστές, κι αν υπάρχει ένα ταμπού για το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, είναι γιατί μια συγκεκριμένη πολιτική πτέρυγα στην Ελλάδα καλλιέργησε αυτό το πνεύμα και το ταμπού. Λοιπόν, ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός υπάρχει, συμπάσχει με τα θέματα του εθνικού κέντρου και θα στηρίξουμε όσο μπορούμε για να βγούμε από αυτό το δύσκολο σημείο που είμαστε».
Ο Λεωνίδας Παππάς αναδείχθηκε νικητής του 2ου γύρου εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου και του Γενικού Συμβουλίου της «Ομόνοιας», οργάνωσης των συμφερόντων της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας στην Αλβανία.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον κινηματοθέατρο των Αγ. Σαράντα, αμέσως μετά την εορταστική εκδήλωση για τα 24 χρόνια της «Ομόνοιας».
Συνολικά ψήφισαν 360 εκλέκτορες απ’ όλες της περιοχές της Βορείου Ηπείρου καθώς και απ’ τον ελλαδικό χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *