Συνάντηση στην Πέρδικα για το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης»

Share Button
Η Αδελφότητα Περδικιωτών, ζήτησε να στείλουμε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη της Πέρδικας, προκειμένου να τις δημοσιεύσει σε προσεχές φύλλο της εφημερίδας «Περδικιώτικα». Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» έχει διατυπώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης για τη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας, το οποίο είναι ήδη αναρτημένο στο διαδικτυακό τόπο www.igoumenitsa-symmaxia.gr.
Το πρόγραμμα αυτό το συζητήσαμε αναλυτικά το προηγούμενο διάστημα με φορείς και πολίτες της Πέρδικας και μέσα από αυτή τη διαδικασία ανοικτής διαβούλευσης, έχει ήδη εμπλουτιστεί. Με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Πέρδικας Τάσο Ρούσση και Ηλία Παππά, καθώς και με τους υποψηφίους Συμβούλους της Κοινότητας Πέρδικας Γιώργο Γιαννακό, Παναγιώτη Κώστα, Λίτσα Παπαζώη και Ιρμόνα Τζελίλαϊ, συζητήσαμε και οριστικοποιήσαμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.
Σύνοψη του προγράμματος αυτού θα σταλεί για δημοσίευση στην εφημερίδα της Αδελφότητας «Ο Περδικιώτης» και το σύνολο αυτού θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό μας τόπο. Φυσικά, το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί – ως τμήμα του συνολικού προγράμματος – στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7. 30 στο Ξενοδοχείο Angelika Palace στην Ηγουμενίτσα.
Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *