Συνάντηση Β.Γιόγιακα με τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας

Share Button
Την Κυριακή 05 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, κ. Βαρβέλη Άγγελου με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Γιόγιακα Βασίλειο.
Ο κ. Γιόγιακας ενημερώθηκε σχετικά με την λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας σε τοπικό επίπεδο καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο.

Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας μας, που επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της τελευταίας Απογραφής.
Τέλος κατατέθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας και της ΟΠΟΤΤΕ για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1490/1944 ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και παραδόθηκε στον κ. Γιόγιακα έγγραφο με τα αιτήματα και τις παρεμβάσεις που προτείνει η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας.
Ο κ. Γιόγιακας ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι βρίσκετε πάντα στο πλευρό των τριτέκνων και ότι θα πιέσει όσο μπορεί ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *