Συνάντηση υποστηρικτών της υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου στην Ηγουμενίτσα (+εικόνες,+βίντεο))

Share Button

Yποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ταυτόχρονη συνάντηση σε κάθε νομό της χώρας.

Έγιναν ομιλίες, συντονισμός τοπικών δράσεων αλλά τέθηκε και η ατζέντα του επόμενου διαστήματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Δεκεμβρίου.

H υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές Μαρία Σαμίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γιώργος Αναστόπουλος.

 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού, η έναρξη της πολιτικής και οργανωτικής προσπάθειας στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται σε ίδια ημερομηνία και ώρα, για να δοθεί ένα μεγάλο μήνυμα, πέρα από της αυτό-οργάνωσης, το μήνυμα της συλλογικότητας.

Πρόκειται για μία προσπάθεια κοινή, όπως επισημαίνουν, που αφορά όλους εκείνους που θέλουν να ενώσουν τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση του καθενός, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το φύλο, το χρώμα, την ηλικία.

«Οι ιδέες δεν έχουν όρια, σύνορα, περιορισμούς. Αυτές είναι που συνδέουν τους πολίτες, αυτές είναι που μας φέρνουν κοντά. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής», τονίζουν .

«Ας είναι το ξεκίνημα αυτό το ραντεβού μας με την ιστορία. Σε μία πολιτική μάχη που δεν περισσεύει κανείς», υπογραμμίζουν και καλούν όλους να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν, να συναποφασίσουν, να δημιουργήσουν ομάδες δουλειάς, να δουλέψουν ισότιμα και δημιουργικά, με στόχο την προάσπιση και την κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας.

Παρακολουθείστε ένα απόσπασμα από την εισαγωγική τοποθέτηση της κας Σαμίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *