Συνεχίζεται η “κόντρα” για το Θουκυδίδειο Μουσείο Συβότων και για την Ναυμαχία των Συβότων-Ανοικτή επιστολή Καλογερόπουλου προς τον Αλκη Φάτσιο

Share Button

Όπως είναι γνωστό στις  9 Ιανουαρίου 2020 σε ανοικτή σας επιστολή δημοσιευμένη στον Θεσπρωτικό Τύπο (και στην εφημερίδα ΘΠ) αλλά και  προς  τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, θέσατε  υπό αμφισβήτηση την ίδρυση και λειτουργία  στα Σύβοτα του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ (για στέγαση “ΔΗΘΕΝ” Μουσείου σύμφωνα με την έκφραση που χρησιμοποιήσατε) καθώς και τον ισχυρισμό ότι η Ναυμαχία των Συβότων  το 433  έλαβε χώρα στο θαλάσσιο χώρο των σημερινών Συβότων.

Στις 13 Ιανουαρίου 2020 ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σε ΑΝΟΙΚΤΗ επίσης επιστολή, απευθυνόμενος πρωτίστως προς εσάς,  απάντησε στα ανωτέρω 2 προαναφερόμενα  και εγειρόμενα αιτήματά σας.

Κατά συνέπεια  εκ του νόμου αλλά και σεβόμενος εκ δεοντολογίας το Θεσπρωτικό Κοινό, παρακαλείσθε , η  πιο νόμιμη των περιπτώσεων είναι να  δημοσιεύσετε την εν λόγω ανοικτή επιστολή  που σας απεστάλη.

Εναλλακτικά σεβόμενος πάλι το Θεσπρωτικό Κοινό  έχετε το δικαίωμα να σχολιάσετε την εν λόγω επιστολή, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, θεωρούμε,  δεν έχετε  το δικαίωμα να  σιωπήσετε του λοιπού,   τη στιγμή που εγείρατε το θέμα  δημοσίως σε ανοικτή δημοσιευμένη στον Τύπο επιστολή σας.

Σε μια υποτιθέμενη μη ενέργεια από πλευράς σας επί του θέματος αυτού, επιφυλασσόμεθα του δικαιώματος να δώσουμε πάσα ΝΟΜΙΜΗ συνέχεια

Μετά τιμής

Γρηγόριος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ

ΥΓ: Θέλαμε πριν από καιρό, να σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή μας αλλά λόγω της γνωστής παγκόσμιας κατάστασης υγείας που πλήττει την Χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα  το αναβάλαμε. Σήμερα όμως 13-5-2020 που επανήλθαμε εν μέρει στην κανονικότητα  οι ενδοιασμοί μας. αυτοί  ήρθησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *