Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή δικηγόροι και συμβολαιογράφοι

Share Button

dikigoroiΤην συνέχιση των κινητοποιήσεων της αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία της στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θέλει να καταθέσει η κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η πανελλαδική αποχή από την άσκηση των καθηκόντων την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη (27 και 28 Απριλίου 2016). Λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες την Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί.

Μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεχίζεται και η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016.

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων θα συγκληθεί σήμερα το απόγευμα για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, ενώ αύριο συνέρχεται στην Αθήνα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων του Κράτους για να λάβει αποφάσεις για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και για την πορεία της αποχής των δικηγόρων.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *