Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών την Τετάρτη-Δείτε τα 7 θέματα

Share Button

Καλείστε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών δια ζώσης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 8), στις 24 Απρίλη 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του Ν. 5056/2023 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που παραχωρούνται από τα δημοτικά συμβούλια στα πολιτικά κόμματα , τους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων τους συνδυασμούς υποψηφίων και τις Επιτροπές υποστήριξης ενόψει εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου.

Εισηγήτρια : Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Σταμάτη Πηνελόπη

2. Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποκλειστικά για τη διαχείριση και τις ανάγκες του Συγχρηματοδοτούμενου Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο Πράξης: «Συνέχιση λειτουργίας ΚΗΦΗ Δήμου Φιλιατών» με κωδικό ΟΠΣ 6003156 ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Ήπειρος 2021-2027.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κα Στάθη Σοφία

3. Έγκριση έκθεσης καταγραφής και απογραφής των περιουσιακών στοιχείων του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου του Δήμου Φιλιατών Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κα Στάθη Σοφία

4. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης του προϋπολογισμού Εσόδων-Δαπανών έτους 2024 για το Α’΄Tρίμηνο.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κα Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνα

5. Έκφραση γνώμης επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( ΜΠΕ) του έργου δραστηριότητα (κατηγορίας Α2 , ομόδα3η , α/α6) : << Επέκταση πλωτής μονάδας εκτροφής θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων , που λειτουργεί σε θαλάσσια έκταση 20στρ. , σε 40 στρ.
με αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας από 190 σε 495 τόνους /έτος και παράλληλο εκσυγχρονισμότων πλωτών εγκαταστάσεων της και επέκταση συνοδών χερσαίων υποδομών, εντός της ζώνης Α της θεσμοθετημένης ΠΟΑΥ Θεσπρωτίας, στη θέση Όρμος Ορλιάς , Λωρίδα Σαγιάδας , Δήμου Φιλιατών , Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου>>.
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Φερεντίνος Σπυρίδων

6. Κατάθεση πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κα Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνα

7. Χορήγηση άδειας χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων για εκδήλωση προσωρινού χαρακτήρα.

Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κ. Βλάχος Παρασκευάς

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *