Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου στις 7 το απόγευμα-Δείτε τα 21 θέματα

Share Button

dimos_souliouΗ δέσμευση των ταμιακών διαθεσίμων του Δήμου είναι το βασικό θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου που θα συνεδριάσει στην Παραμυθιά σήμερα το απόγευμα στις 19:00 με 21 συνολικά θέματα στην ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος (Αποδοχή ένταξης πράξης) οικ. Έτους 2015 (απόφαση 99/2015 Ο.Ε.).
ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. Έτους 2015 (απόφαση 100/2015 Ο.Ε.).
ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης επί του αριθμ. 20133/16-04-2015 εγγράφου του ΤΑΙΠΕΔ περί *Ανάδειξης υποψηφίου με την μέγιστη οικονομική προσφορά για την αγορά ακινήτου (πρώην Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς).
ΘΕΜΑ 4ο: Έκδοση ψηφίσματος και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες μετά από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 41/τ.Α/20-04-2015) με την οποία υποχρεώνονται οι Ο.Τ.Α. Ά βαθμού να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
ΘΕΜΑ 5ο: Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.
ΘΕΜΑ 6ο: Παραχώρηση αίθουσας κοινοτικού γραφείου Χόικας στον εκπολιτιστικό σύλλογο Χόικας
ΘΕΜΑ 7ο: Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου στον Εορτασμό του Αγίου Δονάτου, Πολιούχου της Πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής
ΘΕΜΑ 8ο: Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ Τ.Δ. ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΘΕΜΑ 9ο: Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΝΕΡΑΪΔΑ-ΒΡΥΣΟΠΟΥΛΑ.
ΘΕΜΑ 10ο: Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Τ.Δ. ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
ΘΕΜΑ 11ο: Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ Δ.Δ. ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
ΘΕΜΑ 12ο: Σύσταση επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.
ΘΕΜΑ 13ο: Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΑΧΕΡΟΝΤΑ.
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης Δημάρχου.
ΘΕΜΑ 16ο: Συζήτηση επί αίτησης Κάτσιου Γεώργιου του Βασιλείου σχετικά με την παραίτηση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Καρυωτίου και διαγραφή ποσού από βεβαιωτικό κατάλογο.
ΘΕΜΑ 17ο: Συζήτηση επί αίτησης Γκιόκα Γεώργιου του Στεφάνου σχετικά με την παραίτηση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Καρυωτίου και διαγραφή ποσού από βεβαιωτικό κατάλογο.
ΘΕΜΑ 18ο: Διαγραφή ποσού οφειλής από τους βεβαιωτικούς καταλόγους βοσκής έτους 2014.
ΘΕΜΑ 19ο: Κατανομή πιστώσεως 35.551,05 € για αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων.
ΘΕΜΑ 20ο: Έγκριση της αριθμ.20/2014 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή Δήμου Σουλίου περί: Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ – ενεχυρίασης της κατάστασης-εξουσιοδότηση Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή για υπογραφή της σύμβασης και ενεχυρίαση της κατάθεσης
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση της αριθμ.40/2014 απόφασης του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή Δήμου Σουλίου περί: Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής καλής εκτέλεσης για το πρόγραμμα ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ έτους 2014-2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *