Συνεδρίαση Ο.Ε. της Περ.Ηπείρου-Τα θέματα της Π.Ε. Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΣυνεδριάζει στις 9.30 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τα εξής:

18. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 20-10-2015 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο Δήμου Φιλιατών από Γολά-Κοκκινιά-Μαλούνι-Κεραμίτσα», προϋπολογισμού € 246.000,00 με ΦΠΑ.
19. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2015, όπως διαμορφώθηκε μετά την 6η Τροποποίησή του.
20. Έγκριση δέσμευσης πίστωσης για τη διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων κίνησης – λιπαντικών και καυσίμων θέρμανσης για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας για το έτος 2016.
21. Έγκριση μετακίνησης του Θεόδωρου Ζαραβούτση, γεωπόνου – Φυτοϋγειονομικού ελεγκτή, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας – Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του στο ερευνητικό πρόγραμμα του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου με τίτλο «Μελέτη νεοεμφανιζόμενων ιώσεων και ανάπτυξη μεθόδων ανίχνευσης συσχετιζόμενων στελεχών και ιώσεων», την 09/11/2015 και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *