Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης την Τρίτη-Τα θέματα της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΠραγματοποιείται αύριο Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 μ.μ. η συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο Περιφέρειας Ηπείρου Πλ. Πύρρου 1 Ιωάννινα, 2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Π.Ε. Θεσπρωτίας τα εξής:

7. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΤΟΕΒ Ρίζιανης – Κορύτιανης για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών από πλημμύρες στο αρδευτικό αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ρίζιανης – Κορύτιανης», προϋπολογισμού 24.600 € και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

22. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης επί της ΜΠΕ του έργου ( Υποκατηγορία Β, ομάδα 10η, «έργα χαμηλής όχλησης»): «Εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα, ισχός 300 KW, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί σε αγροτεμάχιο της περιοχής Γαρδικίου στη θέση «ΠΟΓΚΑ»,του Δ. Σουλίου Π.Ε. Θεσπρωτίας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία : «SYNGAS POWER P.C.» (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *