Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Μ.Τετάρτη-Δείτε τα θέματα

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΗ Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας συνεδριάζει την Τετάρτη 08 Απριλίου 2015 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
Θέμα 1ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.01.2015 έως 31.12.2015 στο κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ», ιδιοκτησίας του Ιωάννη Ντάγκα του Λάμπρου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 2ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.05.2014 έως 30.09.2014 στο κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», ιδιοκτησίας της Ιφιγένειας Πάκου του Αντώνιου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 3ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ», ιδιοκτησίας της Χρ. Μίχος – Βασ. Μπέλλος Ο.Ε. του Λάμπρου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 4ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ», ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Δημητρίου του Ηλία, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 5ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας του Γεώργιου Μακρή του Αλέξανδρου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 6ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Μώκου του Ελευθέριου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 7ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.01.2015 έως 30.06.2015 στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», ιδιοκτησίας του Αθανάσιου Κάντα του Νικόλαου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Θέμα 8ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.01.2015 έως 31.12.2015 στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας της Σοφίας Χρυσικόπουλου του Αλκίνοου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *