Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΚαλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, του Τελικού Σχεδίου του Κανονισμού «Κανονισμός Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Ηγουμενίτσας».

Θέμα 2ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας του Αναστάσιου Καντρή του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 3ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ», ιδιοκτησίας του Νικόλαου Γιαννακού του Γεώργιου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 4ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης 25 στρεμμάτων από το υπ’ αριθ. 1643 τεμάχιο της Τοπικής Κοινότητας Συβότων στην περιοχή «ΚΡΕΣΤΑ» για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.

Θέμα 5ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκποίηση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού 587,42τμ από το τεμάχιο 425 αγροκτήματος Πλαταριάς της Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 6ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης 8.394,61τμ από το με αριθμό 1643 τεμάχιο διανομής Συβότων της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για πρόχειρες σταβλικές εγκαταστάσεις.

Θέμα 7ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης 7.047,31τμ από το με αριθμό 2005 τεμάχιο διανομής Συβότων της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για σταβλικές εγκαταστάσεις.

Θέμα 8ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης 9.502,13τμ από το με αριθμό 981 τεμάχιο διανομής αγροκτήματος Μαργαριτίου της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για σταβλικές εγκαταστάσεις.

Θέμα 9ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με το αίτημα του κυρίου Ιωάννη Κόχυλα, κατοίκου Πέρδικας, για παραχώρηση – ανταλλαγή οικοπέδου ιδιοκτησίας της Τ.Κ. Πέρδικας σε αντιστάθμισμα του οικοπέδου που του οφείλεται μετά την πράξη εφαρμογής της επέκτασης του Οικισμού Πέρδικας στην περιοχή Σταυλάκια, συνολικού εμβαδού 240,58τμ της Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *