Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περ.Ηπείρου την Πέμπτη-Τα θέματα της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΤην 27-08-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 12-08-2015 συνεδριάσεως.

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 20.000,00 € με τον Φ.Π.Α..

44. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

45. Έγκριση συνδιοργάνωσης με το Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και το Δήμο Σουλίου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «ΦΩΤΙΚΑΙΩΝ ΓΑΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 28-08-2015 στην Παραμυθιά και έγκριση των σχετικών δαπανών.

46. Έγκριση δαπάνης για διάφορες δημοσιεύσεις (διακηρύξεις δημοπρασιών, διακηρύξεις διαγωνισμών, ανακοινώσεις κλπ) για τις ανάγκες του συνόλου των υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *