Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περ.Ηπείρου την Παρασκευή-Τα θέματα της Περ.Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΤην 04-09-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 27-08-2015 συνεδριάσεως.

8. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση κόμβου Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας προς Αμμουδιά», προϋπολογισμού € 150.000,00 με ΦΠΑ.

34. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του Μπίνα Γεωργίου, υπαλλήλου της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την κάλυψη οδοιπορικών εξόδων για συμμετοχή σε σεμινάριο «Επιμόρφωση νέων εξεταστών υποψηφίων οδηγών» στην Αθήνα από 14-09-2015 έως 18-09-2015.
35. Απόφαση επί ενστάσεων των Νικούλη Γ. Αλκυων και Ιωάννη Κανελλόπουλου, για ανάκληση και τροποποίηση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Εγκατάσταση γεωθερμικού συστήματος στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας για την κάλυψη θερμικών/ψυκτικών αναγκών του ισογείου», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.

46. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων, Σιαπλαούρα Αικατερίνης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Ηπείρου και Κωνσταντινίδη Ευάγγελου, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Θεσπρωτίας στο Μιλάνο της Ιταλίας για την συμμετοχή τους στην ολομέλεια της Συνέλευσης της Ευρωμακροπερειφέρειας Αδριατικής – Ιονίου, στο Σεμινάριο «Προώθηση εργαστηρίου Αδριατικής – Ιονίου πολιτικών και διοικητικών σπουδών – με στρογγυλό τραπέζι για την ποιότητα των δημοσιονομικών πολιτικών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο», που διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Adriatic Governance Operation Plan με ακρωνύμιο «AdriGov», στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2015 και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *