Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περ.Ηπείρου την Τετάρτη-Τα θέματα της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΤην 27-05-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Π.Ε. Θεσπρωτίας τα εξής:

26. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, οικ. έτους 2015, όπως διαμορφώθηκε μετά την 3η Τροποποίηση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2015.
27. Έγκριση μετακίνησης του Χρήστου Τσίνα, υπαλλήλου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στη Θεσσαλονίκη, από 08 έως 12-06-2015, για τη συμμετοχή του στο επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Εφαρμογές Τηλεπισκόπησης – Φωτοερμηνείας και Γεωχωρικών Δεδομένων στη Δημόσια Διοίκηση», που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΕΚΔΔΑ) και έγκριση των σχετικών δαπανών.
28. Έγκριση μετακίνησης του Χαράλαμπους Νούσια, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας – Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στη Θεσσαλονίκη, από 02 έως 05-06-2015, για τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΦΕΤ και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *