Συνεδριάζει (με τηλεδιάσκεψη) τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας-Δείτε τα 13 θέματα

Share Button
Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 30 Αυγούστου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30’ με τα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο
Έγκριση έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Β’ τρίμηνο 2021.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο
7η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2021.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 246/2021 απόφασή της περί εξώδικου συμβιβασμού με Κωνσταντίνο ΝΙΚΟΥ του Ηλία λόγω εφαρμογής του σχεδίου πόλης Συβότων.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 111/2021 απόφασή της σχετικά με την αίτηση του Κωνσταντίνου Προκοπίου του Βασιλείου, για αποζημίωση σε γη στο Ο.Τ. 64 της 3ης Π.Ε. του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 375/2021 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 180/2021 απόφασης της ΔΕΥΑΗ με θέμα «Έγκριση Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου, για το 2ο τετράμηνο του 2021, για τμήμα της Κοινότητας Πέρδικας».
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΗ.
ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση ΕΠΖ με την υπ’ αριθμ. 18/2021 απόφασή της σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.064,89τ.μ. στην Κοινότητα Νέας Σελεύκειας, με σκοπό τη δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση Κανονισμού Παραχώρησης Σχολικών χώρων.
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική – Αντιδήμαρχος.
ΘΕΜΑ 9ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τα έτη 2022 και 2023 στην επιτροπή εξέτασης αιτημάτων για την δραστηριοποίηση θαλασσίων μέσων αναψυχής και την έκδοση αδειών σχολών εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών, κατά μήκος των ακτών περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 10ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τα έτη 2022 και 2023 στην επιτροπή χαρακτηρισμού παραλιών ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλάσσιων λουτρών, περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 11ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τα έτη 2022 και 2023 στην επιτροπή ανέλκυσης Ναυαγίων πλοίων που ευρίσκονται σε περιοχή δικαιοδοσίας Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και εκτός ζώνης ευθύνης Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 12ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τα έτη 2022 και 2023 στην επιτροπή ανέλκυσης Ναυαγίων πλοίων που ευρίσκονται σε περιοχή δικαιοδοσίας και ζώνης ευθύνης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση αδελφοποίησης του Δήμου Ηγουμενίτσας με τον Δήμο Ύδρας.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *