Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος είχε αναπτύξει ομπρελοκαθίσματα χωρίς άδεια

Share Button
Συνελήφθη σήμερα (21-08-2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δημοσίων κτημάτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή από τους αστυνομικούς, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, ο συλληφθείς, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι είχε αναπτύξει σε χώρο της παραλίας (40) ομπρέλες με ανάλογο αριθμό από ξαπλώστρες, χωρίς να έχει εκδοθεί σχετική άδεια για το σκοπό αυτό από την αρμόδια αρχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

1 response on Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος είχε αναπτύξει ομπρελοκαθίσματα χωρίς άδεια

 1. Αν θυμάμε από την υπόθεση της “Ελιάς” την έκδοση αδειών την έχει η Δημοτική Αρχή[ κατόπιν πρότασης της Κτηματικής]. Πώς επέτρεψε στον επιχειρηματία την ανάπτυξη των ομπρελοκαθησμάτων, χωρίς να του έχει δωθεί άδεια; Ή Μήπως εκείνη τον κατείγγειλε για να τηρήσει τον νόμο, έστω και τώρα στο τέλος της σεζόν; Ή μήπως ισχύει το “δεν έκανα καταγγελεία και κατά συνέπεια δεν είδα δεν άκουσα δεν έκανα”;
  Ο πολίτης δεν μπορεί να γνωρίζει ποιά επιχείρηση έχει άδεια για ομπρελοκαθήσματα, ο Δήμος όμως γνωρίζει. Γνωρίζει και οφείλει να επιβλέπει και να δρα, γιατί η ανάπτυξη χωρίς άδεια οδηγεί σε απώλεια εσόδων για το Κράτος, για τον Δήμο και συνεπώς σε οικονομική επιβάρυνση των δημοτών, εκτός εάν αυτό δεν πρέπει να απασχολεί τους εκάστοτε αιρετούς. Εκτός εάν η τήρηση των Νόμων και του Συντάγματος πρέπει να αφορά άλλους!
  Θα έπρεπε ήδη η Δημοτική Αρχή να δημοσιοιποιήσει όλες τις επιχειρήσεις που έχουν άδεια, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν.
  Ένας πολίτης που πάει σε μια οργανωμένη παραλία δεν γνωρίζει εάν έχει άδεια, ένας Δημοτικός Σύμβουλος και ιδιώς όσοι αποφασίζουν γνωρίζει.!
  Αγαπητοί συμπολίτες φανταστείτε να δείτε Δημοτικό Σύμβουλο και ίδιως εκείνους που είναι στις επιτροπές που δίνουν τις άδειες, σε οργανωμένη παραλία που στερείτε αδείας!. Τι θα σκεφτόσασταν αλήθεια;
  Όλα στο φώς!. Χτές όχι σήμερα!

  Ευελπιστώ αγαπητοί συμπολίτες η Δημοτική Αρχή να μην έπεσε από τα σύννεφα γιατί κάποιες φορές η πτώση πονάει ειδικά όταν είναι με το κεφάλι. Μην επιβαρύνουμε και το σύστημα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *