Τα καθάρματα τής Οικουμένης

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Να θέλεις να ζήσεις δεν μπορείς. Τα μέσα που διαθέτεις πενιχρά. Να θέλεις να εμπιστευτείς τον άνθρωπο γύρω σου, δεν το επιτρέπει η πραγματικότητα. Πιο πιθανό να φορτώσεις τον εαυτό σου με άλλα προβλήματα, παρά να αλαφρώσεις τα ήδη υπάρχοντα.

Ο καχυποψία, ο φόβος, τα σύνδρομα στέρησης, ψυχικής και πνευματικής, η τάση τού άλλου να σε εκμεταλλευτεί, να σε χρησιμοποιήσει, κατ’ εικόνα των Αρχόντων τής Χώρας και τής «Ελεύθερης Οικονομίας», δεν αφήνουν  περιθώρια ανάπτυξης ανεκτών σχέσεων.

Τα Καθάρματα τής Οικουμένης καραδοκούν! Αυτόν τον κόσμο θέλουν και διασφαλίζουν την αφωνία των Αμνών. Την οποία ουδείς απειλεί, πλέον, με τα Μέσα Ενημέρωσης και Έκφρασης σε χέρια Κροίσων. Ανέκαθεν, οχυρωμένοι εκείνοι στη νοσηρή τους εγωπάθεια και απληστία, στην απόλυτη ελευθερία τού αγοραίου Κέρδους.

Έξω από τους σκοτεινούς θαλάμους, όπου ζουν και όπου ο Λαός δεν βλέπει ουδέν, η Υποκρισία και το Ψέμα. Η αποκλίνουσα διπλωματία και η απάτη. Η διαβολική αναζήτηση υπερ-δύναμης. Ως και επίπλαστης διαφήμισης τής Μπουρζουαζίας. Η κάθε ξυλόκοτα και αχρεία να γίνεται …γυναίκα τής χρονιάς και «πρωθιέρεια» τού Πλούτου!

Πέτυχαν το χειρότερο: έβγαλαν τον υπόκοσμό τους παντού. Ανέσυραν φοβερά  δαιμόνια από τον Άδη, όπου, συχνά, κατεβαίνουν, και τα διέσπειραν στην ανθρωπότητα, ανατρέποντας τον Πολιτισμό της. Δίδαξαν την τέχνη να σπέρνεις θύελλες στη Γη και να θερίζουν οι …Λαοί δυστυχία! Δεν άφησαν ψυχή αμόλυντη, γενιά απείραχτη, Έθνος ακέραιο!

Τα περισσότερα προβλήματα των Όντων δεν τα φέρνει η Ζωή και η πολυπλοκότητά της -αδίκως, την επικρίνουμε! – μα το λαίμαργο Σκότος των ανθρώπων. Που ξεχύνεται με βία από τα ερεβώδη Μυαλά των Καθαρμάτων τού Πλανήτη. Αυτών που αναζητούν Εξουσία, εφ’ όλης της ύλης, έμψυχης-άψυχης, να εκτονώσουν τη μανία, την κακία, την παράνοιά τους.

Θέλουν τους ανθρώπους άπληστους σαν αυτούς, μικρόμυαλους, με πρωτόγονα ένστικτα, αγκυλωμένους στη νύχτα, όχι στο φως, υποταγμένους σε κάθε ελαττωματική-πορνική Εξουσία. Ελεγχόμενα εγκληματίες, ρατσιστές, παιδεραστές, ναρκομανείς, εν γένει, ανώμαλους και ηλίθιους. Σε φυλακές, κάθε είδους, ενώ οι ίδιοι να μένουν …ελεύθεροι!

Οι Κυβερνήτες τής Οικονομίας και Πολιτικής, μάς έκαναν σαν τα μούτρα τους! Ξύπνησαν τα σκοτάδια μέσα μας ώστε να μην τα βάλουμε μαζί τους. Να φαίνεται ο Διάβολος οικείος και ευεργέτης τής ανθρωπότητας! Να τον υμνούμε μάλιστα στις Αγορές ως αναμορφωτή, φιλελεύθερο και …Σωτήρα όλων! Είναι τα μεγάλα Καθάρματα τής Οικουμένης!

Στέλνουν τις Εταιρείες, όπου Γης, να κλέψουν τον πλούτο κάθε Χώρας, την ενέργεια και τον αέρα που αναπνέει. Κι αυτόν ακόμα θα τον πουλούν, μια μέρα, σαν αγαθό δυσεύρετο! Θα τον εμφιαλώνουν, προκαλώντας, ταυτόχρονα, ασφυξία στο Περιβάλλον, ώστε νά ’ναι ακριβότερος! Ως εκεί μπορεί να φτάσει ο Διάβολος!

Προκαλούν βίαιες μεταναστεύσεις πληθυσμών, μείξεις φυλών και οικονομιών ώστε να μειώσουν την πίεση κι από τις στρατιωτικές, ανά την Υδρόγειο, αποστολές. Από τις ληστρικές πολιτικές και στις ίδιες τις Χώρες τους! Για να παράξουν νέα, εκ θεμελίων, ένταση και να μπορούν, απρόσκοπτα, να συνεχίζουν τις Διεθνείς Εκμεταλλεύσεις τους.

Δεν άφησαν Λαό ανέπαφο! Τέτοια η μέθη από την Εξουσία, που θέλουν να μας αγοράζουν με τα σπίτια και τις Πατρίδες μας. Χρόνια το κάνουν με παιδάκια σε καταναγκαστικές εργασίες και πορνεία τής Ασίας! Με τα Νιάτα που εκμεταλλεύονται άγρια, σαν να ’ναι οι νέοι …φταίχτες, δημιουργοί τού κακού που εκείνα τα Καθάρματα έφεραν.

Διέλυσαν την κυρίαρχη Αξία τής Πολιτικής, την υποβίβασαν σε σημείο διαχειριστικής …ανικανότητας. Οι κρατικές Δομές να διαβρωθούν, τα Έσοδα να διαρρέουν στην  υψηλόβαθμη Ιδιωτική Οικονομία, που κυβερνά ως Παρακράτος, οι, δε, πολιτικοί νά ’ναι Υπάλληλοι, συνεργοί στα Εγκλήματα κατά των Λαών, αξιοθρήνητα Υποχείριά τους.

Με την κατάρρευση τής Πολιτικής, έφεραν πολύμορφη Κρίση στα Έθνη: οικονομική, ηθική, ψυχο-πνευματική. Ενώ οι ασθένειες τού ανθρώπινου Σώματος, με την ποιοτική υστέρηση των τροφών, ένεκεν φαρμακείας και μετάλλαξης, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Διο και η πρωτόγνωρη δυστυχία των Όντων στη Γη. Που δεν μπορείς πια πού να την κρύψεις!

Τα «ηγετικά» Σκουπίδια τού Κόσμου, πολιτικά και οικονομικά, ρυπαίνουν ανεμπόδιστα την Οικουμένη. Θέλουν τον Πλανήτη δικό τους! Να τους ανήκουν τα πάντα! Γη, νερό, άνθρωποι! Και το χαώδες …Διάστημα, αν ήταν δυνατόν! Η απόλυτη Νύχτα ante portas!

Οι Λαοί σε κατάσταση ύπνου, σοκ, νάρκωσης! Ως και η δύναμη τής Ηλιθιότητας επιστρατεύεται από μιαρούς Κυβερνήτες, ώστε να διαχέεται παντού η πνευματική τύφλωση. Ξέρουν την αξία, το ανίκητο τής βλακείας και την καλλιεργούν σε όλες τις πεδιάδες τού Πλανήτη. Σε πλήθος Κανάλια που είναι σε χέρια Καθαρμάτων.

Αντίσταση μηδενική! Και οι πρώην …Σύντροφοι τους υπηρετούν! Από τον ιό τής Τρέλας για παγκοσμιοποίηση τής Εξουσίας έχει μολυνθεί όλη η Γη! Κι ενώ οι Λαοί εξαθλιώνονται, γιατί δεν επιτρέπεται σ’ αυτούς να έχουν αξιοπρεπή πρόσβαση στο αγαθό τής ζωής, οι Ισχυροί, με την  Πολιτική παρά πόδα, …απογειώνονται! Λίγο ακόμη και όλα θα είναι δικά τους!

Με τους ηγεμονίσκους να ακολουθούν τα Μιάσματα τής Οικονομίας για την περάτωση των Σχεδίων τους! Θυσιάζοντας την Ειρήνη των Λαών, την όποια ευτυχία τους. Βρίσκονται πριν την επικράτηση ή …την κατάρρευση! Διότι τα Καθάρματα τής Οικουμένης – με πτυχία, Master, Doctorate, ενίοτε – είναι …αγράμματα και δεν κατέχουν από Νόμους τής Ιστορίας.

Εκείνο που τρέμουν είναι η ανάσχεση τής ζωώδους Ορμής για Έλεγχο. Η παύση τής αποικιοκρατικής προέλασης επί παντός επιστητού! Ζήτημα ζωής ή θανάτου για κείνους αλλά και για τους Λαούς! Ενώ τα πράγματα θα γίνουν οριακά. Το σχοινί θα τεντωθεί τόσο που είτε η μια πλευρά θα νικήσει ή …εκείνο θα σπάσει, παρασύροντας όλους στο Χαμό!

Από τους Λαούς εξαρτάται το μέλλον, ασχέτως που τον πρώτο λόγο έχουν τα Καθάρματα. Μην ξεχνάμε: αν στον άνθρωπο κυριαρχεί το Σκότος, στη Φύση θριαμβεύει το φως. Απ’ αυτό παίρνουμε να ζήσουμε κι ας μπαίνουν μπροστά χίλιοι διάβολοι να κλείσουν το δρόμο. Από μας εξαρτάται αν θ’ αναστήσουμε την Πολιτική ή αν επιτρέψουμε τον ενταφιασμό της.

Αν ανεχτούμε τη χρόνια κυβερνητική «Διαχείριση», που σε αποτρέπει, αν είσαι καθαρός, να βηματίσεις στο χώρο της. Δίχως ν’ απολέσεις Συνείδηση ή και Ζωή! Από τους Λαούς εξαρτάται αν θα συνεχιστεί το θαύμα στον Πλανήτη ή αν μπει σε Κύκλο Θανάτου και ο ίδιος ο Άνθρωπος, δίχως αναστροφή από τον εγκλωβισμό και την περιδίνηση σ’ αυτόν.

Όλα δουλεύουν για το Θηρίο! Θρησκευτικές ηγεσίες, πολιτικές, δικαστικές, εκδοτικές! Εκουσίως ή ακουσίως. Οι πνευματικές υποτεταγμένες, περιθωριοποιημένες ή οριακά ανεκτές. Να μην αποτελούν κίνδυνο με νέες φιλοσοφίες και εξάρσεις φουτουριστικές! Οι έξυπνοι πολίτες και λαοί, για το Τέρας, είναι απειλή, οι Είλωτες … σκοπός!

Τα «Καθάρματα τής Οικουμένης», συνήθως αόρατα και καλά κρυμμένα στις Οικογένειες των Εθνών, συνεχίζουν το έργο, αβίαστα. Το τραγούδι τους, στις Αγορές τής Υφηλίου, …δολοφονικό αλλά και σαγηνευτικό, προς τιμήν και μόνον τού Διαβόλου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *