Και τα λυόμενα μαντριά στις κτηνοτροφικές μονάδες μετά από εισήγηση του Καχριμάνη

Share Button

ktinotrofoiΣτις πρόχειρες εγκαταστάσεις των κτηνοτροφικών μονάδων περιλήφθησαν και οι λυόμενες σιδηροκατασκευές ή με πάνελ σύμφωνα με νομοτεχνική βελτίωση που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες, έπειτα από σχετική εισήγηση του περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Το νομοσχέδιο θα πάει για ψήφιση στην ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα ή τη μεθεπόμενη, λόγω της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.
Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες θα πάει για ψήφιση στην ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα ή τη μεθεπόμενη, λόγω της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου συνήλθε σε τέσσερις συνεδριάσεις στις 18, 24 και 26 Νοεμβρίου 2015, υπό την προεδρία της Προέδρου Χαράς Καφαντάρη, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις».

Στις συνεδριάσεις παρέστησαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Μάρκος Μπόλαρης, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ κατέθεσαν  τις απόψεις τους και δεκάδες φορείς.

Κατόπιν τούτων, η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, αφού έλαβε υπόψη τις αγορεύσεις των Εισηγητών, των Ειδικών Αγορητών, καθώς και των μελών της, προτείνει την αποδοχή, κατά πλειοψηφία, του ως άνω σχεδίου νόμου, κατ’ αρχήν, κατ’ άρθρο και στο σύνολό του και εισηγείται την ψήφισή του από τη Βουλή, όπως διαμορφώθηκε από τον παριστάμενο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δείτε το τελικό σχέδιο και τα συνοδευτικά έγγραφα

https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=b2ffd54c-c955-462a-aec0-a54e014cc682

 

www.agronews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *