Τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε ο ΟΛΗΓ

Share Button

Σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι για δύο εβδομάδες:

*Κλείνουν οι δύο παιδικές χαρές, που βρίσκονται στο πάρκο Ηρώων και στο Βόρειο τμήματης χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ηγουμενίτσας.

*Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων εντός του τερματικού σταθμού 1 του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο με παροχή προϊόντων σε πακέτο ή/και διανομή προϊόντων.

*Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα επί της χερσαίας ζώνης, συμμορφούμενοι προς την ανακοίνωση της ΓενικήςΓραμματείας Πολιτικής Προστασίας καλούνται να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους. Οι περιοχές αυτές αφορούν στην χερσαία ζώνη της πόλης της Ηγουμενίτσας, της Πλαταριάς και των Συβότων, καθώς και της ΤΚ Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών.

*Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός του τερματικού σταθμού 1, οφείλουν επίσης να αφαιρέσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 14/3/2020 ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας από ώρα 12:00-16:00θα πραγματοποιήσει απολύμανση εντός του ΤερματικούΣταθμού 1, ο οποίος και θα παραμείνει κλειστός,του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και των χώρων του Τελωνείου. Αύριο 15/03/2020 από ώρα 8:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση εντός του ΤερματικούΣταθμού 2 και ο χώρος θα παραμείνει κλειστός κατά το διάστημα αυτό.

 

Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.