Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην αυριανή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΈξι θέματα που αφορούν τον Νομό Θεσπρωτίας θα συζητηθούν στην αυριανή (9:30 π.μ.) συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου. Αναλυτικά τα θέματα:
1. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (γυμναστικής) στο γυμνάσιο Γαρδικίου», αναδόχου εταιρείας «ΕΝΤΡΟΠΟΣ Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.
2. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή σχολικού κτιρίου τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Συβότων», αναδόχου εταιρείας «ΕΝΤΡΟΠΟΣ Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.
3. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αντικατάσταση τοίχων αντιστήριξης και εργασίες σε χώρους υγιεινής και λοιπούς χώρους στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας», αναδόχου εταιρείας «Δημητρίου Κων/νος & Σ. ία Ο.Ε.», μέχρι την 31-12-2015.
4. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής στο όνομα των υπαλλήλων της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Παναγιώτη Ζώη, για κάλυψη εξόδων κίνησης του αυτοκινήτου του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και Ευφροσύνης Τσότση, για την κάλυψη μικροδαπανών για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
5. Έγκριση δαπάνης για την επισκευή της στέγης του κεντρικού κτηρίου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
6. Έγκριση δαπανών για τη διενέργεια των Γενικών Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *