Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην αυριανή συνεδρίαση της Περιφέρειας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΑύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 09:30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης. Τα θέματα που αφορούν την Θεσπρωτία είναι τα εξής:

Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών για πλύσιμο επιβατικών αυτοκινήτων και πλύσιμο –γρασάρισμα μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το έτος 2015.

Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών διακίνησης επείγουσας αλληλογραφίας, μετά από λήψη κλειστών προσφορών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας για το έτος 2015.

Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Έγκριση μετακίνησης της υπαλλήλου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Άννας Δήμα στην Θεσσαλονίκη την 11/12/2014 και για δύο ημέρες προκειμένου να μεταβεί σε εγκαταστάσεις Καθαρισμού λυμάτων στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της κατασκευής του έργου Αποχέτευση Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Φιλιατών» και έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *