Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΤην 27-02-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209). Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν την Π.Ε.Θεσπρωτίας είναι τα εξής:

17. Έγκριση τροποποίησης της σύμβασης, ως προς τη διάρκειά της, μέχρι την 30-04-2015, μεταξύ της Π.Ε. Θεσπρωτίας και του Σωτηρίου Χρ. Γεωργούλη, Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας: «INNOVOIL: Εφαρμογή ενός καινοτόμου πρωτοκόλλου διασφάλισης της ποιότητας του αγνού παρθένου ελαιολάδου», στο πλαίσιο υλοποίησης της ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ EUROPEAN TERRITORIAL COOPERATION PROGRAMME, GREECE-ITALY 2007-2013.
18. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας (κατάργηση του δρομολογίου «Ηγουμενίτσα-Κεστρίνη (Εσπερινό)» και αντίστοιχη επαναφορά του δρομολογίου «Σαγιάδα-Κεστρίνη-Ηγουμενίτσα (Εσπερινό)»).
19. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Π.Ε Θεσπρωτίας (προμήθεια Βιβλίων Κινήσεων & Διατακτικών του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, προμήθεια γραφικών ειδών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών).
20. Έγκριση παροχής εξουσιοδότησης στο ΙΚΑ Ηγουμενίτσας, για την προμήθεια με δικές του διαδικασίες, πετρελαίου θέρμανσης για το έτος 2015.
21. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Μπάρμπα Αντώνιου, μέλους της επιτροπής παραλαβής του έργου «ADRIATIC MODEL FOREST-AMF», στo Split Κροατίας από 03 έως 06-03-2015, για τη συμμετοχή του στο συνέδριο του έργου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
22. Έγκριση μετακίνησης του υπαλλήλου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Χρήστου Τσίνα, στη Θεσσαλονίκη, για τη συμμετοχή του στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΕΚΔΔΑ) από 09 έως 13-03-2015 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
23. Έγκριση μετακίνησης του Προϊσταμένου του Τμήματος Επαγγέλματος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Θεσπρωτίας, Ηλία Σπυρόπουλου, στα Ιωάννινα, για τη συμμετοχή του στο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ανάλυση δεδομένων με λογιστικά φύλλα», που διοργανώνει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ), από 02 μέχρι 06-03-2015 και έγκριση των σχετικών δαπανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *