Τεχνικό πρόβλημα πετά εκτός συστήματος δηλώσεων ΟΣΔΕ τους κτηνοτρόφους

Share Button

ktinotrofoiΝέο «εμπόδιο» στα ήδη περιορισμένα χρονικά περιθώρια για την υποβολή των δηλώσεων ζωικού κεφαλαίου από τους κτηνοτρόφους έρχονται να προκαλέσουν οι τεχνικές εργασίες στο υπολογιστικό κέντρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που θα σταματήσει να δέχεται δηλώσεις ΟΣΔΕ από το απόγευμα της 17ης Απριλίου και μέχρι το βράδυ της 19ης του μήνα.

Παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία της υποβολής των δηλώσεων από τις 17 στις 24 Απριλίου, ο χρόνος – όπως καταγγέλλουν οι κτηνοτρόφοι- παραμένει εξαιρετικά λίγος, δεδομένων και των ημερών που χάθηκαν το Πάσχα.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι «το διάστημα από το απόγευμα της 17/04/2015 έως και το βράδυ της 19/04/2015 πρόκειται να εκτελεστούν τεχνικές εργασίες στο Υπολογιστικό Κέντρο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ως εκ τούτου θα απενεργοποιηθούν όλα τα Πληροφοριακά Συστήματα του Οργανισμού και ουσιαστικά θα είναι αδύνατη η εφαρμογή της ΕΑΕ 2015».

Μάλιστα, ο οργανισμός συστήνει στους παραγωγούς ότι «παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας την παραπάνω διακοπή προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας για αποφυγή δυσχερειών στην λειτουργία του έργου σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *